Pajtakert

Turisztikai programkínálat

Alábbi programjaink ízelítőt adnak széleskörű szolgáltatásainkból. Keressen fel minket és kérjen egyedi programajánlatot, amelyet az Ön ízléséhez igazítunk! 

A hagyomány nem a hamu őrzése, hanem a láng továbbadása.

Ismerd meg Velünk múltunk értékeit!

Változatos programkínálatunk segítségével egyedülálló módon tudsz megismerkedni a palóc kultúra szépségeivel és gazdagságával. 

Személyre szabott programjaink segítségével garantáltan megtalálja az Önnek megfelelő szolgáltatást!

Hollókő_Pajtakert_Rólunk

Idegenvezetés a Pajtakerttel

Vezetett turisztikai programjaink

Merüljön el a magyar népművészet és kultúra lenyűgöző világában, ismerje meg hagyományainkat helyi idegenvezetőink segítségével, vagy válasszon kézműves foglalkozásaink egyikéből!

Hagyományőrző bemutató és idegenvezetés

Ismerje meg a Hollókői Ófalu építészetét, hagyományait, múltját és jelenét szakképzett idegenvezetőink segítségével!

Hollókői népviselet bemutató​

Próbálja fel Nálunk Hollókő egyedi és gyönyörű népviseletét, amelynek minden darabja külön jelentéssel és történettel bír!

Kézműves foglalkozások​

Tanulja meg nálunk a régi mesterségek fortélyait, hogy saját készítésű emléket vihessen haza Hollókőről!

Lampionos esti séta a faluban​

Ismerje meg a falu és Vár történetét esti vezetett sétánk keretében, amelynek magával ragadó hangulata garantáltan életre szóló élményt nyújt!

Látvány kovácsolás​

Nyerjen bepillantást a falusi kovácsmesterek nehéz ám gyönyörű munkájába, melynek során ellesheti az ősi szakma fortélyait!

Vezetett túrák Hollókő környékén​

Változatos vezetett túráink a falu környékén betekintést nyújtanak a Cserhát dombjainak és völgyeinek páratlan szépségébe.

Korábbi vendégeink ajánlásával

Kiváló programok

0 +

Év tapasztalat

0 +

Elégedett vendég

  György

  Kedves fogadtatásban részesültünk. Nagyon tetszettek a programok, különösen a népviseleti bemutató, ahol a párommal beöltöztettek minket. Isteni volt a lángos, finom volt a bodzaszörp, és profi volt az idegenvezetés. Biztos visszatérünk!

   Szilvia

   Nagyon profi csapatépítést szerveztek nekünk! Nagyon kedvesek és figyelmesek! Ha járunk még arra biztos, hogy ide fogunk ismét menni. 🙂

    Zoltán

    Nagyon kedves szívélyes fogadtatás,élménydús beszámolók ❤❤❤ Szövőműhely ,palóc népviselet,terítők, vásznak ❤❤❤ Kovácsműhely ,eszközök szerszámok ❤❤❤Kézműves bolt,kézzel készített ajándéktárgyak ❤❤❤

     Ildikó

     Hangulatos vendég fogadás, pontos, mindenre kitérő helytörténeti előadás! Köszönöm a Monor és környéke vidám kirándulós csoport tagjai nevében.

     Kapcsolatfelvétel

     Ne habozz felkeresni minket az alábbi elérhetőségeken!

     Elérhetőségek