Pajtakert

Céges rendezvények Hollókőn

Alábbi céges rendezvényeink és csapatépítő programjaink ízelítőt adnak széleskörű szolgáltatásainkból amelyeket Hollókőn és annak közvetlen környezetében rendezünk. Keressen fel minket és kérjen egyedi programajánlatot, amelyet az Önök ízléséhez igazítunk! 

Szolgáltatásaink magyar és angol nyelven is elérhetőek!

Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen!

Nem "csak" csapatépítés!

Változatos céges programkínálatunk segítségével egyedülálló módon tudtok megismerkedni a palóc kultúra  szépségével miközben munkatársaiddal egy életre szóló élménnyel gazdagodtok!

Személyre szabott programjaink segítségével garantáltan megtaláljuk az Önnek és vállalatának megfelelő szolgáltatást.

Hollókő_csapatépítés

Céges rendezvények a Pajtakerttel

Programkínálat Hollókő varázslatos falujában

Hiszen mi más lenne legjobb kávé melletti reggelt indító munkahelyi beszélgetés, mint hogy a hétvégi csapatépítőn ki fejte ügyesebben a kecskét…

Szerezzen életre szóló élményeket változatos céges csapatépítő programjaink segítségével!

Programjaink rendszerint helyi kézműves vállalkozók segítségével kerül lebonyolításra, így nekik hála a vidéki jó hangulat is garantált!

Palóc Csapatépítés​

A Palóc Csapatépítő keretében népi foglalkozások megismerésével és gyors elsajátításával kell a csapatoknak bebizonyítaniuk, hogy Mikszáth Kálmán országában is megállják a helyüket!

Palóc Sorverseny

A közkeletű mondással ellentétben régen sem volt ám minden jobb…Palóc Sorversenyünk közben nem csak az egykori mezőbéli munkákat kell minél ügyesebben teljesítenie a csapatoknak, de vigyázniuk kell, nehogy egy csősz vagy juhász nyakon csípje őket!

Hollókövető

Hollókövető csapatépítőnk kiváló azon cégek/csapatok számára, akik közösen szeretnének vállalkozni a helyi legendák és szokások feltérképezésére.

Korábbi vendégeink ajánlásával

Kiváló programok

0 +

Év tapasztalat

0 +

Elégedett vendég

  György

  Kedves fogadtatásban részesültünk. Nagyon tetszettek a programok, különösen a népviseleti bemutató, ahol a párommal beöltöztettek minket. Isteni volt a lángos, finom volt a bodzaszörp, és profi volt az idegenvezetés. Biztos visszatérünk!

   Szilvia

   Nagyon profi csapatépítést szerveztek nekünk! Nagyon kedvesek és figyelmesek! Ha járunk még arra biztos, hogy ide fogunk ismét menni. 🙂

    Zoltán

    Nagyon kedves szívélyes fogadtatás,élménydús beszámolók ❤❤❤ Szövőműhely ,palóc népviselet,terítők, vásznak ❤❤❤ Kovácsműhely ,eszközök szerszámok ❤❤❤Kézműves bolt,kézzel készített ajándéktárgyak ❤❤❤

     Ildikó

     Hangulatos vendég fogadás, pontos, mindenre kitérő helytörténeti előadás! Köszönöm a Monor és környéke vidám kirándulós csoport tagjai nevében.

     Kapcsolatfelvétel

     Ne habozz felkeresni minket az alábbi elérhetőségeken!

     Elérhetőségek